tiistai 13. syyskuuta 2016

Nukketalossa oli pölyä!


 Hyvin vähän olen tehnyt uutta nukketaloon, joten nyt on tyytyminen tunnelmakuviin vasta siivotusta talosta. Varsinkin yläkerroksesta pyyhin ihan kunnon pölyt pois, ravistelin ja puhaltelin huonekalut puhtaiksi terassilla. Hyötyy se nukkekotikin kauniista ilmasta näemmä ja jotain ihan pientä uutta olen askarrellut.

 Kokeilin ulko-oveen tuollaista muovista lukolta näyttävää pikkujuttua ja laitoin tietysti auringonkukkakranssin taas esille.
 Korjasin vihdoinkin tiskialtaan, kuten olin sen suunnitellut. Vaaleanpunaiset ruusut eivät kelvanneet minulle, joten käänsin ne seinää vasten ja liimasin koko systeemin vihdoinkin kokonaiseksi. Uusi luonnolisemman näköinen kaali on Fimo-massasta.
 Vaihto-oppilaan huoneessa on pöytälamppu lastunauhasta ja etikettitarrasta. Jalkana on lähetti taannoin ostamastani shakkinappula satsista. Legoihin erikoistuneesta kaupasta ostin suurennuslasin ja pari hiusharjaa edullisesti. Nukkekotikirppikseltä olen ostanut muutaman karkkipussin.
 Tuo tanskalainen pienoislaiva on tosi kiva, vaikka se etsii paikkaansa talossa vieläkin. Saran raidallinen neule on valmis syksyn viimoja varten.
 Vauvan huoneeseen päätyi tuo Minihalin "rönsylilja". Jouduin vaihtamaan amppelin painavampaan aitoon savipyttyyn, koska paperinen taipuili oudosti kieroon. Tässäkin huoneessa on uusi pöytälamppu valkoisesta shakki sotilaasta.
 Kylpyhuoneessa on hassu kuplakylpy helmistä, helmet ovat välivarastossa odottelemassa jotakin.
Vanhempien makuuhuoneesta katosi herätyskello useaksi kuukaudeksi, onneksi se löytyi siivouksen yhteydessä. Tässä huoneessa musta lähetti tekee pöytälampun virkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti